Liity sähköpostilistalle!

Viestintä osiossa on ollut kuukauden verran liittymismahdollisuus Nurmijärven Ladun sähköpostilistalle. Tässä vielä muistutus, eli voit liittyä sähköpostilistalle tai tehdä muutoksia tietoihisi viestintä osion alasvetolaatikon ”Liity sähköpostilistalle”- linkin kautta. Palautetelaatikkoon on hyvä laittaa tieto mitä haluat (mukaan listalle/ muutos/ tai poistaminen). Lähetimme jo tänä talvena ensimmäisen tiedotteen niille, joiden sähköpostiositteet meillä oli tiedossa. HUOM! Älä laita viestiäsi tämän kirjoituksen alla olevaa kommentoi-osioon, vaan mene mene viestintä laatikkoon kotisivun valikossa.

2 kommenttia

 1. Eeva-Liisa Lemberg
  4.4.2016 17:12 | Linkki kommenttiin

  tässä taas kerran sähköposti-osoite.
  Toivoisin, että laittaisitte välillä lehteen tietoja tapahtumista.
  t eeva-liisa

 2. nurmijarvenlatu
  5.4.2016 08:42 | Linkki kommenttiin

  Ongelma tuntuu olevan gmailin ryhmäpostauksessa enemmän kuin osoitteiden puutteessa. Selvitämme asiaa. Tapahtumakalenteri yritettävä saada esimerkiksi seuraavaan tiedotteeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä missään. Pakolliset kentän sisältävät merkin *

*
*