Ajankohtaista

Hei, koska on ollut epäselvyyttä toimimisesta Kotorannan alueella sekä yleisistä pelisäännnöistä niin HYVÄ MELOJA, luethan nämä ohjeet läpi!

Reippaita melontoja kaikille!

Kun kaikki toimimme näiden kaluston VUOKRAUSOHJEIDEN mukaan niin toiminta on kaikkia palvelevaa. Kilauttakaa minulle jos jotain epäselvyyksiä, ystävällisesti Pia 040 830 6042

Nurmijärven Ladun maastopyöräilyn maanantain viikkolenkeissä pidetään kesätaukoa heinäkuussa. Maanantaina 3.7. ajetaan vielä lenkki Klaukkalassa, mutta seuraava lenkki ajetaan kuukauden päästä, 7.8. Rajamäellä. Kevätkauden lenkit aloitettiin huhtikuun alussa ja lenkkejä on ajettu Vappupäivää lukunottamatta joka maanantai, eli noin 15 lenkkiä yhteensä. Parina viikkona on ajettu myös lenkki torstaina.

Lue lisää »

Teemu Karttunen toimii melontaohjaajana lauantaiaamuisin ja vastaa lisäkysymyksiin, mieluiten tekstiviestillä: 050 360 7007.
Ja kaikessa kiireessä unohdin tästä hinnat: eli jos olet maksanut kausimaksun, tervetuloa, melonta on ilmainen. Jäsenille 6 euroa ja ei-jäsenille 8 euroa. Tällä hinnalla saa siis kaluston ja varusteet käyttöön.
Omalla kalustolla melonta on ilmainen. Tervetuloa!

Nyt myydään edullisesti kaksi pooloa uuteen hyvään kotiin. Nämä ovat jo parhaat päivänsä nähneet mutta toimivat mainiosti esimerkiksi mökkikajakkeina perheen pienimmille kun lähdetään opettelemaan kajakilla liikkumista. Toisesta poolosto löytyy pieni kolhu kyljestä ja toinen pinnastaan kuluneen näköinen. Käy katsomassa tai ota yhteyttä melontavastaavaan (Pia Hytönen, puhelin 040 830 6042 tai pia.s.hytonen@gmail.com) kajakit ovat Kotoranannan vajalla osoitteessa Sääksjärventie 73 ja hae huokeaan hintaan pois. Vain 50 euroa kappale! POOLOT ON MYYTY.

 

 

IMG_20170425_170012 IMG_20170425_165934