Nurmijärven Ladussa aloitetiin polkujuoksu keväällä 2017.  Polkujuoksusta on tullut nopeasti erittäin suosittu laji, ja voidaan jopa sanoa, että Nurmijärven Latu on” iskenyt kultasuoneen”, kun otti lajin toimintaansa (taas kerran!!). Polkujuoksun vetäjinä toimivat Sanna Puhakka, Pirkko Aittamaa ja  Anne Lehtinen.  Anne, Sanna ja Pirkko ovat kouluttautuneet Suomen Ladun polkuohjaajakoulutuksessa ja ovat innokkaita juoksun ja luontoliikunnan harrastajia. Vuoden 2018 alusta alkaen polkujuoksu on myös oma jaosto Nurmijärven Ladussa. Jaoston vetäjänä toimii Sanna Puhakka, puh.0405245706, tai sähköposti, sk.puhakka(at)gmail.com!

Polkujuoksulenkkejä järjestetään lähes viikottain. Pääasiassa lenkit on juostu Rajamäen- Sääksjärven -Kiljavan alueella. Polkujuoksusta tiedotetaan Nurmijärven Ladun Facebook ryhmässä, sekä tapahtumakalenterissa!

polkuohjaajat

Kuvasssa kaksi kolmesta Nurmijärven Ladun polkujuoksuohjaajasta, eli Pirkko Aittamaa ja Sanna Puhakka. Kolmantena ohjaajana on toiminut Anne Lehtinen.

Polkujuoksun suosion on ollut mahtavaa Nurmijärven Ladussa. Parhaimmillaan yli 50 juoksijaa ollut polkujuoksulenkillä mukana!